Support: 26 71 95 66 

Thoni mara langærmet lugtfri

Flere visninger

Thoni mara langærmet lugtfri

Varenummer: 535 342 17

Vær den første til at bedømme dette produkt

Takket være t-shirts med imponerende pasform og individuelt udviklet design, og med en usædvanlig god funktionalitet er thoni mara kendt af både den ambitiøse maratonløber og fritids joggeren.
thoni mara er ikke som sædvane produceret i Kina, men er designet og produceret iTyskland. Et ægte high-tech produkt: Made in Germany!

Lagerstatus: På lager

499,00 DKK

* Påkrævede felter

499,00 DKK
Takket være t-shirts med imponerende pasform og individuelt udviklet design, og med en usædvanlig god funktionalitet er thoni mara kendt af både den ambitiøse maratonløber og fritids joggeren. thoni mara er ikke som sædvane produceret i Kina, men er designet og produceret iTyskland. Et ægte high-tech produkt: Made in Germany! Stoffet består af en 2-lags single jersey konstruktion (60% Polyamid, 35% Polypropylen, 5% Elasthan). Stoffets indvendige side indeholder polypropylenfibre, som har den egenskab, ikke at optage væske. Stoffets udvendige side indeholder en speciel polyamid fiber ("becool"), hvis særprægede tværsnit sørger for en hurtig og bred fordeling af væske til ydersiden, hvorved huden holdes tør, og blusen kan tørre hurtigere. Denne effekt optimerer klimareguleringen og øger åndbarheden. Polypropylenfibrene er desuden antibakterielle, idet bakterier ikke kan sætte sig fast i fibrene. Polyamidfibrene derimod, har fået tilføjet en antibakteriel behandling, med det formål at forstærke den samlede effekt, så lugtgener fra blusen forhindres, selv efter lang tids brug. thoni mara blusen er sømløs ”seamless” rundstrikket, hvilket betyder, at der ingen syninger er i siderne og i bunden, som kan irritere. Dette er vigtigt, da blusen anvendes tætsiddende på kroppen, og derved opnår den optimale funktion. Stoffet er kendetegnende ved en høj elasticitet i alle retninger, hvorved blusen tilpasses de individuelle anatomier optimalt, uden indsnævring. thoni mara er desuden kendetegnende ved et sofistikeret og moderne design i nogle fantastiske flotte farve. Funktioner: Åndbar Klima regulerende Brystvorte venlig, ikke slibende. Hygiejnisk og antibakteriel, lugtfri Ergonomisk pasform. Sømløs rundstrikket. Kvalitet: 60% polyamid, 35% polypropylen, 5% spandex Størrelse.: XS - XXL

Yderligere information

BH Størrelser Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse